Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapları kullanım düzlükına göre, rengine gereğince ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan model sınıflandırması zirdaki gibidir

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal eylemek ve montajını gerçekleştirmek binaların yangından korunması bağırsakin elzemdir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size malumat verecektir.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin gücük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile bina dâhili yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, katıksız kıyamet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da çatı kucaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez kullanım düzından fayda edinmek amacı ile meydana getirilen, en aşkın 100 zat kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta zat skorsına bağlamlı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağırbaşlı anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile sahip olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Ancak, yangın bapsı satıcıları arasında fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, mütenasip fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler yüksek fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Rastgele bir yitim veya bir mal ziyanı bildirilmedi. Bu ekosistemde yaşayan dallı güllüları da unutmamak gerekli. Bu tür olaylardan en çok etkilenenler onlar oluyor.

Binanın yürekinden kötüya güzel inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak önlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı ciğerin insanların dumandan zehirlenmesine gerelti olan acil kalıp kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere cemi kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 akort sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye başlamak; Yangın Merdiveni Kapısı dayanıklı, güzel duyu kapılara en yaraşıklı fiyatlarla iye tutulmak midein İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden anlık haber alabilirsiniz.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve tabanında tek katıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page